Home max кошница

★★★★☆

Ако все още не знаете кой home max кошница да купите, не се притеснявайте. Оставете това на експертите и ние ще ви помогнем с най-доброто индивидуално внимание, така че да изберете разумно и да получите home max кошница на най-ниска цена.

Има ли по-добра цена?

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Каква е цената на Home max кошница?

home max кошница ви позволява да почиствате силно замърсени и слабо достъпни места. Мръсотията и находищата бързо се заселват, особено в неправилни конструкции, например в фасади на къщи или каменни тротоари. Можете да премахнете тази мръсотия и да я премахнете напълно с насочена водна струя.

Датското ноу-хау отговаря на евтиното производство в Китай - и резултатът е всестранно убедително устройство с изненадващо висококачествен дизайн в този ценови диапазон. Тиха алтернатива на Kärcher за всички, които искат велосипеди и много аксесоари.

Трябва също да проверите захранващия кабел, защото може да се случи, че части от изолацията са били повредени по време на предишна работа. Кабел с отворена мощност, комбиниран с вода, може да доведе до фатални токови удари.

Старомодното почистване на големи площи може да бъде много уморително и отнема много време. За да спестите време без да губите ефективност, home max кошница е едно от най-добрите решения. Това ни позволява да използваме големи площи като тераси, веранди, автомобили, велосипеди и т.н. чист. да търкате на ръка за кратко време и с по-голям комфорт от всичко.

Информацията е само извлечение от най-важната информация. Допълнителни и много обширни подробности можете да намерите в инструкциите за експлоатация под Downloads на уебсайта на производителя Kärcher.

С по-прости устройства няма допълнителен резервоар или смукателен маркуч, където почистващото средство след това се смесва само с накрайник за пяна, включително резервоар, например с Einhell, Berlan, Skil, Makita и Bosch. Всички добавки не могат да се използват и освен еднолекото устройство, съотношението на смесване не може да бъде зададено.

Можете да намерите подробни инструкции за почистване на дървени тераси с home max кошница тук: Инструкции за дървена тераса. Ще ви кажат и колко бар трябва да почиствате по-меки гори.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече