Furni зора

★★★★☆

Ако все още не знаете кой furni зора да купите, не се притеснявайте. Оставете това на експертите и ние ще ви помогнем с най-доброто индивидуално внимание, така че да изберете разумно и да получите furni зора на най-ниска цена.

Има ли по-добра цена?

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Защо да купувате Furni зора?

Трябва също да проявявате повишено внимание, когато използвате furni зора заедно с дърво. Ако стреляте с вода при високо налягане върху дървена тераса или дървена ограда, например, тя прониква в структурата на дървесината и може не само да я разроши и да я разцепи, но и да я повреди отвътре. Тъй като много гори / дъски са импрегнирани за външна употреба, вие също бихте ги унищожили с водното налягане. В много случаи шлифоването или шлифоването на дървесината или нежното почистване с подходяща гъба е по-подходящо от използването на такава

Можете или да закупите вътрешния пистолет за пяна на Kärcher. Имах и това, но няма да получите задоволителни резултати с него. Първо, Kärcher Foam Gun е твърде малък, а вторият не изгражда достатъчно налягане. Използвам следния пистолет за пяна за моя кархер

Машина за плътно фрезоване: Ако мръсотия или мъх са залепени върху панелите на пода, имате нужда от струя, която е прецизна. Точно там се използва машина за смилане на мръсотия, която е известна още като дюза Powerspeed или като дюза на ротора.

Тъй като налягането от градински маркуч е твърде ниско, за да се отстрани и дълбоката мръсотия, водното налягане в furni зора се повишава значително с помпа за високо налягане и по този начин се подобряват работата на почистването.

Фиксираната дръжка е полезна за транспортиране през терена, но вибрира при преобръщане върху неравномерни каменни повърхности. Поради компактните размери, Greenworks може да се съхранява добре. На гърба има намотка за захранващия кабел и маркучът за налягане просто се увива около удължаването на дръжката.

Важна информация: Почистването на автомобил в частната собственост обикновено е забранено. Ето защо, преди да измиете колата, разберете дали това е разрешено във вашата държава / паркинг.

Евтините модели често имат по-ниска литър в сравнение със скъпите модели със същото водно налягане. Високият дебит е важна характеристика за качество на furni зора.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече