Decathlon анцузи

★★★★☆

Ако все още не знаете кой decathlon анцузи да купите, не се притеснявайте. Оставете това на експертите и ние ще ви помогнем с най-доброто индивидуално внимание, така че да изберете разумно и да получите decathlon анцузи на най-ниска цена.

Има ли по-добра цена?

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Каква е цената на Decathlon анцузи?

Заинтересованите страни могат да разделят моделите на пазара на устройства decathlon анцузи и гореща вода. Кое устройство е подходящо за потребител, зависи от предпочитаната област на приложение. Искаме да опишем и двата варианта по-подробно в тези параграфи:

Почистването на павета и тухли под високо налягане също представлява значителен риск. Ако не внимавате, хоросанът между тухлите може да се повреди. Тъй като хоросанът държи тухлите заедно, щетите могат сериозно да повлияят на целостта на конструкцията.

Променливата дюза се предлага с прикачен файл, който може да се регулира целенасочено. С този аксесоар е възможно да се почиства избирателно. Лъчът може да бъде подравнен и върху голяма площ.

Въпросът за захранването играе роля в електрическата decathlon анцузи. Пречиствателите за налягане в окабелени изпражнения обикновено са добър избор. Тези модели са мощни и евтини. Ако работите с вашите извън обхвата на гнездото, все още можете да използвате удължителен кабел или кабелна макара.

Следователно този процент на наводнение измерва максималното количество вода, което може да се излъчва от помпата за високо налягане отпред за единица време. Стойността се дава в литри в минута, докато скоростта на доставка е литри на час.

С ергономичния пистолет за пръскане PowerDial можете лесно да регулирате необходимото налягане между четири различни задачи - кола, дърво, бетон и сапун - на една ръка разстояние

Доставените стандартни аксесоари на decathlon анцузи обикновено включват комбинирана дюза или. Дюза Vario (Kärcher), както и дюза на ротора (машина за фрезоване на мръсотия). Тези видове дюзи са достатъчни за по-голямата част от работата около къщата. Ако обаче имате голяма тераса или павиран двор у дома, трябва да помислите за допълнителна дюза, която е подходяща за вашия модел, за да улесни работата и да спести време.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече