Bershka мъжки якета

★★★★☆

Ако все още не знаете кой bershka мъжки якета да купите, не се притеснявайте. Оставете това на експертите и ние ще ви помогнем с най-доброто индивидуално внимание, така че да изберете разумно и да получите bershka мъжки якета на най-ниска цена.

Има ли по-добра цена?

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Къде да купя Bershka мъжки якета?

Повечето bershka мъжки якета са подходящи за почистване на превозни средства, но твърде високото водно налягане може да причини щети. Трябва също така да избягвате въртящата се фрезова машина. Следователно, по-малко мощно устройство е достатъчно за почистване на автомобила и велосипеда с плоската струя.

За да се гарантира, че устройството функционира правилно, е важно да го почиствате на редовни интервали и по този начин да гарантирате, че то не съдържа прах, мръсотия и други остатъци.

За съжаление, някои технически недостатъци замъглиха това предишно добро впечатление. След няколко писти за почистване, както при модела Mannesmann, водата започна да изтича от дръжката на пистолета. Отново възникнаха съмнения относно дълготрайността и функционалността на уплътненията и използваните материали. Особено когато работи над главата, водата тече непрекъснато в ръкавите, което е изключително неудобно в дългосрочен план. В хода на нашия тест този проблем се засили, в крайна сметка водата от пистолета за високо налягане течеше непрекъснато, дори когато беше изключена. Разбира се, това не трябва да се случва. В резултат на това натискът намалява все повече и повече, така че в крайна сметка добрите резултати от самото начало вече не могат да бъдат постигнати. Работният шум също е доста висок и поради странни тонове, доста досаден в дългосрочен план. Както при Mannesmann, това може да се дължи на по-тънката твърда пластмасова обвивка на устройството, която като цяло също оставя не особено висококачествено впечатление.

bershka мъжки якета стреля със силна водна струя върху целевия обект през дюза. Дюзата не е монтирана директно върху изхода на маркуча, но седи в края на стабилна тръба, така наречения копче. Тази конструкция позволява на потребителя да поддържа подходящо разстояние за безопасност от струята с високо налягане.

Kärcher разполага с най-голямата гама от аксесоари и почистващи препарати на пазара, отваряйки неограничени опции за приложение за почистване под високо налягане. Kärcher предлага правилното решение за почти всеки проблем с почистването. Добър пример: новите повърхностни почистващи препарати Kärcher. Те позволяват да се почистват хоризонтални и вертикални повърхности два пъти по-бързо - без досадна пръскаща вода.

С почистващото средство трябва винаги да се внимава предметите и повърхностите, които трябва да бъдат почистени с него, да издържат не само на самото водно налягане, но и на съставките на почистващото средство.

Центрираната водна струя обикновено е полезна за целенасочени процеси на почистване. Това се транспортира от дюзи за пръскане с налягане. Предпоставката важи: колкото по-тънка е водната струя да излезе от пистолета за пръскане при високо налягане, толкова по-висока е скоростта на водата. Следователно твърд лъч също може да повреди различни предмети. Следователно трябва да се внимава при работа с bershka мъжки якета.

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече