Bershka бг

★★★★☆

Ако все още не знаете кой bershka бг да купите, не се притеснявайте. Оставете това на експертите и ние ще ви помогнем с най-доброто индивидуално внимание, така че да изберете разумно и да получите bershka бг на най-ниска цена.

Има ли по-добра цена?

👉 ВИЖТЕ ОЩЕ 👈

Каква е цената на Bershka бг?

С ръбовете на капенето обаче не спестявате време с bershka бг, сапунена вода и по-твърда четка го правят, така че сте още по-бързи. Тъй като не трябва да пръскате директно върху изолацията и стената, така че беше бавно и прецизно прицелване беше редът на деня.

Тези интегрирани функции обаче често не могат да заменят професионалните дюзи от пяна. Функцията обаче е изключително практична за нормална употреба, тъй като ви позволява бързо и лесно да почиствате тераси или мазилки.

ЛАВОР ... ХАРАКТЕРИСТИКИ - Три стоманени бутала, аксиална глава на помпата, изработена от месинг с вграден байпасен клапан. - Общо спиране. - Всмукателни и налягащи клапани S. S. S. Valves. - Вграден резервоар за почистващо средство за непряко извличане - държач на захранващ кабел. - макара за маркуч ...

bershka бг е устройство, което има резервоар за вода или връзка с вода. Този резервоар е напълнен с вода или свързан с водопровода. След това устройството е готово за работа, когато е свързано към електрическата мрежа. Може да се активира с бутон за задействане на дръжката, така че водна струя да избяга на дюзата.

Устройствата Kärcher Upright са добре обмислени до последния детайл. Благодарение на удобната система за почистване на щепсела, почистващите препарати могат да бъдат заменени само с една ръка. Просто извадете старата бутилка, поставете новата - и продължете. Може да се използва за превключване между различни почистващи препарати без никакви проблеми. Почистващите препарати могат да се използват и за устройства от входния клас - с помощта на смукателен маркуч или резервоар. Във всички модели маркучът за високо налягане може да се съхранява директно на устройството след работа. За тази цел устройствата са снабдени с щедро оразмерени куки за маркучи.

Налягането на налягането също създава топлина, която затопля водата и по този начин струята малко. Развитието на топлината не е много високо, но трябва да се вземе предвид при използването му. Има и устройства, които загряват водата с помощта на горелка. Можете да разберете какво трябва да обърнете внимание и по-долу по отношение на сигурността и съветите.

Когато използвате bershka бг професионално, се избягват неестетични следи от мазилка върху гладки повърхности, като тези, оставени от парцали или четки върху бои за автомобили. Какви са недостатъците на?

Други продукти

Приемате ли бисквитки? Прочетете повече